De Letselschade App voor Fysio's

Help uw patiënten juridisch bij opgelopen letsel.
Zodat zij hun Letselschade kunnen claimen op de tegenpartij.


Deskundig advies


Een goedgekeurde Letselschade Advocaat bekijkt de zaak van uw patiënt en gaat in op de juridische mogelijkheden.

Extra service


Dankzij deze app kunt u een extra service bieden aan uw patiënt.

Gratis


Uw patiënt betaalt niks omdat juridische kosten geheel worden vergoed door de tegenpartij.

Vergoeding


Voor het doorverwijzen en informeren van uw patiënt ontvangt u een vergoeding.

Uit onderzoek is gebleken dat het claimen van letselschade doorgaans alleen plaatsvindt als er iets ernstigs is gebeurd, zoals na een ernstig auto ongeluk of bedrijfsongeval. Bij minder ernstige letsels denkt men vaak: "het gaat wel over", maar als dat niet gebeurt dan wordt het verhaal van deze schades moeilijker.

Ook is uit het onderzoek gebleken dat slachtoffers vaak niet op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en rechten. Gevolg is dat momenteel slechts 20 % van alle letselschades wordt geclaimd. Veel mensen komen daardoor in financiële problemen wat het herstel niet bevordert. Of kunnen daardoor niet meer behandelingen krijgen dan het maximale aantal dat de zorgverzekeraar vergoedt, wat vaak te weinig is voor een optimale behandeling.


Alleen Goedgekeurde Letselschade Advocaten en Specialisten zijn bij ons aangesloten.

- Letsel-App.nl -

Het werkt eenvoudig

Wij hebben een app en een desktop versie samengesteld waarbij u eenvoudig en snel een verhaalbare letselschade kunt melden. Een letselschade dus waarbij een andere partij aansprakelijk is voor de schade. Bijvoorbeeld als uw patiënt is aangereden of een bedrijfsongeval heeft gehad en daarbij letsel heeft opgelopen. Na deze melding neemt een erkende letselschadeadvocaat contact met de klant op over de juridische mogelijkheden. De bijstand van deze advocaat geschiedt in de regel kosteloos.

Toestemming patiënt

Wij willen uw patiënten helpen, en dat kan uiteraard alleen al zij akkoord zijn met onze inschakeling. Voor u een melding bij ons doet, stemt u dat daarom altijd af met uw patiënt en die krijgt ook altijd per e-mail bericht van de melding, zodat de patiënt precies weet wat er gebeurt. Open en eerlijk.

Deskundige en integere rechtshulp

Letselschadeclaimen biedt gedegen juridische kennis, invoelingsvermogen en oprechte aandacht. Als uw patiënt dat wilt, komen wij voor een eerste gesprek langs. In de loop van de verdere behandeling is er veel contact. Uiteraard wordt uw patiënt steeds op de hoogte gehouden van de correspondentie met de wederpartij en anderen.

Succesvol in heel Nederland

Uniek aan Letselschadeclaimen is dat wij letselschade slachtoffers in heel Nederland helpen! Wij nemen alle tijd voor uw vragen en komen zelfs bij uw patiënt aan huis wanneer deze bijvoorbeeld te veel hinder ondervindt van de lichamelijk klachten. Hierdoor hebben wij veel tevreden cliënten.

Ervaringen

De letselschade advocaten en specialisten verbonden aan Letselschadeclaimen hebben al duizenden slachtoffers met succes bijgestaan. Zij hebben al vele, soms schijnbaar kansloze zaken, vlot weten te trekken. Ze nemen ook moeilijkere zaken aan en niet alleen de makkelijke zaken. Geen cherry picking, maar betrokkenheid, deskundigheid en volharding.


14.033

Slachtoffers geholpen

Hoe werkt het?

Invullen


U vult samen met de patiënt de Juridisch Advies Aanvraag in.

Voorwaarden


Wij checken of de aanvraag voldoet aan de voorwaarden.

Inloggen


U kunt inloggen om verstuurde aanvragen te zien en te zien of ze aan de voorwaarden voldoen.

Vergoeding


Aan het einde van de maand krijgt u een vergoeding voor het aantal doorverwijzingen.

Een Juridische Advies Aanvraag voor uw patiënt kunt u doen via onze Android of iPhone (binnenkort beschikbaar) App. Het is ook mogelijk om Juridisch Advies aan te vragen via de Online versie.

Contact

Heeft u vragen over de Letselschade App of Letselschade Test?
U kunt altijd even contact met ons opnemen.

  • Fascinatio Boulevard 1158 2909 VA Capelle a/d IJssel
  • Postbus 84033 3009 CA Rotterdam
  • 088-ONGEVAL (088-6643825)
  • Letselschade Test

Uw bericht is succesvol verzonden!

;